Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

Spletno, grafično oblikovanje, CGP in ostale storitve

Pomembna dejavnost našega podjetja, zraven izdelave spletnih strani je tudi spletno in grafično oblikovanje. Uspešni projekti, ki vključujejo spletno in grafično oblikovanje so predstavljeni pod referencami. Konceptualno grafično oblikovanje, ki najpogosteje zajema oblikovanje logotipa, znaka ali osnovnih administrativnih materialov ima v poslovnem svetu veliko težo. Pomembno je, da grafično oblikovanje logotipa (znaka) vključuje sporočilnost, ki mora biti v duhu s poslovno filozofijo naročnika. Širši pojem kot grafično oblikovanje je  izdelave celostne grafične podobe (CGP). Izdelava celostne grafične podobe obsega pojavnost in aplikativnost logotipa v različnih situacijah, na različnih sredstvih vizualnega komuniciranja. Izdelava celostne grafične podobe se zaklkjuči z izdelavo priročnika za uporabo vašega logotipa. Ko omenimo grafično oblikovanje logotipa je izdelava celostne grafične podobe nadgradnja le tega.

Številne reference imamo tudi pri oblikovanju tiskovin in priprave do tiska. Grafično oblikovanje in pripravo do tiska nekaterih projektov si lahko ogledate na strani reference. Če potrebujete grafično oblikovanje logotipa za vaše podjetje ali kak drug razpoznavni znak za vašo dejavnost, če potrebujete grafično oblikovanje tiskovin, celostno grafično podobo ter ostale storitve vezane na vizualno komunikacijo nas lahko kontaktirate preko... KONTAKTNEGA OBRAZCA.

Če razmišljate o izdelavi spletnih oglaševalskih akcij znotraj Cobitove spletne mreže ter oblikovanja spletnih pasic, vam lahko omogočimo učinkovito spletno oglaševanje. Trenutni obseg vseh naših spletnih strani je preko 10.000 mesečnih obiskovalcev in se dnevno povečuje.

Cobit oglaševalska mreža je sistem, ki smo ga postavili za spletno oglaševanje in trženje. Strankam nudimo postavitev oglasnih pasic z možnostjo preusmeritve na njihove spletne strani. Kompleksen sistem za oglaševanje omogoča natančen pregled po različnih kriterijih. V kolikor ste zainteresirani za oglaševanje v "Cobit oglaševalski mreži" nas povprašajte za ponudbo.

Osnovne storitve podjetja Cobit se delijo na dve nosilni veji in sicer VIZUALNO KOMUNICIRANJE ter PROGRAMIRANJE. Kot zastopniki blagovnih znamk POINTKIOSK, FRIENDLYWAY in IMOTION ponujamo več kot 80 vrst različnih notranjih in zunanjih infomatov, sistemov za digitalno oglaševanje ter interaktivno komuniciranje. Informacijske kioske lahko opremimo z namensko programsko opremo, izdelano po naročnikovih zahtevah.

CobitSTREAM je storitev, ki vam omogoča prenos slike in zvoka preko interneta v realnem času. Za več informacij nas kontaktirajte.

Storitve

Spletno oblikovanje
Grafično oblikovanje
Celostne grafične podobe (CGP)
Priprava za tisk
Animacije
Ilustracije
Sejemske postavitve
Fotografija

 

Spletne strani
Spletne trgovine
Spletni obrazci
Spremljanje komunikacije - mailing list
Sistem za podporo strank
CMS za upravljanje z vsebinami
Optimizacija spletnih strani
Aplikacije po naročilu

Reference   Reference


Storitve

 Cobit oglaševalska mreža, spletno - grafično oblikovanje

Poslovni oglasnik Spletno gostovanje
Gostovanje TopWEB

 

Storitve

 Izdelava spletne trgovine, izdelava spletnih strani, voščil

Spletna trgovina Spletna stran po meri Vošči

 

 

 

storitve

Cobit STREAM

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna