Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

COBITSHOP spletna trgovina, brezplačni 30 dnevni DEMO preizkus.

Trend nakupovanja preko spleta je v porastu. Preverjanje cen, akcijskih popustov, mnenja na forumih, ocene strank, vse to je postalo za internetno generacijo pravi ritual. Na osnovi pridobljenih informacij se ti odločajo za spletni nakup, ker pri tem vidijo predvsem prednosti.

Konkurenca se je takemu razmišljanju že prilagodila. Postavila si je spletno trgovino in z njo nove prodajne možnosti. Kaj pa vi? Ste se že pripravili na pohod inernetne nakupovalne generacije?  

COBITSHOP spletna trgovina je orodje, ki že v osnovi ponuja več kot konkurenčni izdelki. Zaradi modularne zasnove lahko raste skupaj z vašimi potrebami. Mogoče danes še niste pripravljeni na spletno trgovino zaradi organizacijskih ali kakih drugih ovir. Zato pa se lahko odločite za spletni katalog, ki omogoča nadgradnjo v spletno trgovino, če bi se za to kasneje odločili.

S spletnim katalogom lahko v celoti predstavite vaše izdelke ali storitve. Čeprav ne vključuje nakupovalne košarice lahko vaše stranke pošiljajo neposredno povpraševanje, vezano na izbran artikel. Tudi s spletnim katalogom si lahko povečate prodajo! Kar pa je najpomembneje je to, da si ga lahko brezplačno namestite na obstoječo ali novo spletno stan. Edini stroški, ki se pojavljajo so vezani na zakup spletnega prostora, arhiviranja baze in vzdrževanja sistema. Več o paketih, vključno s cenami si lahko podrobno ogledate v opisu paketov.

Pakete smo oblikovali na način, da imate že v osnovi uporabno in zmogljivo spletno trgovino. S povečevanjem obiska, strank in prometa pa si lahko omislite višji paket, ki ponuja dodatne nadgradnje kot so moduli namenjeni oglaševanju, vzpodbujevanju nakupov ali nagrajevanju zvestobe kupcev.

Kot končni produkt je Cobitov CRM (Customer Relationship Management) modul, ki spremlja nakupovalne navade vaših strank. Na osnovi ugotovitev se avtomatično izvaja ciljno oglaševanje. Vaši nakupovalci bodo obveščeni o novostih, ki jih najbolj zanimajo. Za zelo konkurenčno ceno dobite CRM sistem, ki ga danes imajo le veliki spletni prodajalci.

30 dnevno DEMO različico si lahko naročite na COBITSHOP spletni strani. COBITSHOP spletna trgovina, prijazna vam in vašim kupcem.

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna