Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

Izdelava spletnih strani

Stalen razvoj spletnih tehnologij narekuje pogostejšo prenovo spletnih strani. Seveda je ta korak pogojen s stroški. Ob široki ponudbi izdelovalcev spletnih strani in konkurence, ki se je oblikovala na trgu izdelava spletnih strani ne predstavlja več visokega stroška.

Kdaj sprejeti odločitev o prenovi, nadgradnji ali celo bolj radikalni odločitvi kot je postaviti spletno stran iz temeljev? Ko ne dosega željenih rezultatov. Najpogostejši vzrok je slaba pozicioniranost spletne strani v spletnih iskalnikih, posledično pomeni slab obisk. Izdelovalci spletnih strani morajo upoštevati standarde in zakonitosti, ki jih narekujejo spletni iskalniki. Pri Cobitu je osnovna optimizacija spletnih strani (SEO) že vključena v ceno izdelave. 

Izdelava spletnih strani v s skladu s standardi pa še ni dovolj za uspeh. Ko se odločite, da vam bo spletna stran pomenila stik s kupci, morate tudi sami vložiti dodaten trud. Poskrbeti morate za ažurnost informacij, narediti stran zanimivo z akcijami, novicami, fotogalerijo, itn.    

Če vas zanima izdelava spletnih strani, prenova obstoječih strani z integracijo različnih spletnih modulov, optimizacija spletnih strani (SEO), izdelava spletne trgovine, spletno gostovanje, registracija domen, spletno in grafično oblikovanje ali potrebujete le nasvet spletnega strokovnjaka, je dovolj, da vzpostavite stik z nami in mi se vam bomo potrudili odgovoriti v najkrajšem možnem času...

izdelava-spletnih-strani.cobit.si

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna