Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

O podjetju

O podjetju

Podjetje Cobit je bilo ustanovljeno leta 2002 na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja grafičnega oblikovanja, oglaševanja in priprave za tisk. Hiter razvoj interneta in novih poslovnih možnosti je zaznamoval tudi naše podjetje. Cobit se je začel dopolnjevati in specializirati tudi v smeri informacijske tehnologije, kar pa predstavlja danes primarno dejavnost podjetja.

Kot že omenjeno je glavna dejavnost podjetja:
Izdelava spletnih strani, vključujoč konceptualni pristop ter spletno in grafično oblikovanje. To nadgrajuje kreativnost in programersko znanje ekipe, ki skrbi da postanejo ideje oprijemljive.

 

Vizija

Podjetje Cobit bo stalno rastoče in na znanju temelječe podjetje, v katerem se združuje vrhunsko usposobljen kader iz vse Evrope. Predstavljalo bo prostor združevanja znanja, osebnih sposobnosti in prestavljalo meje mogočega. Vlagalo bo v razvoj in dajalo priložnost za izziv mladim, drznim, podjetnim programerjem in oblikovalcem. Zaposleni podjetja Cobit bodo narekovali tempo razvoja in smernice v programerskem in dizajnerskem svetu.

Podjetje Cobit bo družini prijazno podjetje, ki bo svoje zaposlene vzpodbujalo k osebnostni rasti, kreativnosti in razvoju, jim nudilo varnost ter omogočalo dostojno življenje. Pri podjetju Cobit bodo vsi zaposleni soustvarjali prihodnost podjetja, prispevali k njegovi rasti in razvoju in s tem namenom bo vsak med njimi skrbel za področje, na katerem je najboljši.

Za poslovne partnerje bo podjetje Cobit razvijalo vrhunske izdelke s katerimi bodo poslovni partnerji korak pred časom in konkurenco. Poslovni partnerji podjetja Cobit  bodo dobili več kot zgolj izdelek: dobili bodo vrhunski izdelek, pozitivno energijo, ekipo, ki skrbi za partnersko podjetje in ki podpira njihov razvoj in napredek.

 

Poslanstvo

Smo družbeno odgovorno podjetje, ki se zaveda soodvisnosti od širšega družbenega okolja, zato želimo to okolje soustvarjati na način, da podpiramo ekološke projekte in pomagamo socialno šibkejšim.

Smo podjetje, odgovorno do svojih poslovnih partnerjev, zato delujemo po načelu korektnih poslovnih odnosov, ki jih gradimo na dolgi rok in v polnem pomenu besede »partner«. Naši poslovni partnerji vedo, da se pri Cobitu vselej vživimo v problematiko svojih strank in da pri nas dobijo najboljše tako pri oblikovanju celostne vizualne podobe kot na področju informacijskih rešitev. Cobit so lepi in pametni izdelki.

Smo podjetje, odgovorno do svojih zaposlenih in njihovih družin, zato delujemo po načelu, da vsak zaposlen lahko podjetju nudi najboljše le če se počuti varno, ima prostor za osebnostno rast in razvoj ter dostojno plačilo za svoje delo.

Smo podjetje, v katerem zaposleni pri svojem delu niso utesnjeni, temveč so izzvani, da razvijajo svojo prirojeno radovednost, igrivost in željo po znanju. Smo podjetje, ki verjame, da so zaposleni njegova največja prednost.

Smo podjetje, ki ravna po načelu da cilj ni profit za vsako ceno ampak je profit rezultat poštenega  pristopa do zaposlenih, do svojih poslovnih parnerjev in do okolja.

Črta

Znanje, zanesljivost in usposobljenost Cobit ekipe poskrbi za partnerska podjetja v njihovi tekmi z globalnim trgom.

Črta

O podjetju

 

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna