Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

pointKiosk

Multimedijski kioski so danes odlična rešitev pri nakupovanju vstopnic ali parkirnih listkov. Podjetja, ki niso pristopila k tej rešitvi so zagotovo korak nazaj.

Večina ljudi se je danes že pripravljena soočiti z novimi tehnologijami. Uporabnost, ki jo PointKIOSKI ponujajo jim ni več tuja. Še več. Interaktivnost jim daje možnost odločanja in izbire.

Avtonomija PiontKIOSK naprav pomeni tudi zmanjšanje režijskih stroškov in prihranek podjetij ali institucij, ki ponujajo javne storitve. Študije so pokazale, da je z multimedijskimi kioski, čakalni čas zmanjšan tudi do 35%. Čakalnih vrst je zdaj konec!

Večina velikih podjetij (npr. v  letalstvu ali transportu) se poslužuje multimedijskih kioskov s ciljem, da svojim strankam omogoči celovito rešitev t.j. od informiranja do nakupa storitev.
Naši izdelki se lahko koristijo tudi za spremljanje in potrjevanje vstopa v delovno organizacijo, muzeje, stadione, telovadnice, itn. Glavni namen pa je zmanjševanje čakalnih vrst. Z ustreznimi perifernimi enotamo kot sta akceptorja bankovcev in kovancev se lahko opravlja plačevanje storitev npr. parkirnin ali nakup vstopnic. Na takih kiosk točkah se lahko investitor odloči za kombinirano napravo skupaj z dodatnim zaslonom, ki je namenjen za oglaševanje. S prodajo digitalnega oglasnega prostora pa se bo investicija prej povrnila.

Multimedijski kioski vam omogočijo, da ohranjate svoj življenjski slog.  Ponujajo vam možnost, da samostojno in časovno neobvezujoče opravljate storitve, ki so se lahko v preteklosti izvajale le ob prisotnosti druge osebe.

www.pointkiosk.si

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna