Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

Poslovni oglasnik

Ideja za postavitev spletnega oglasnika je nastala ob prelistavanju brezplačnika, ki je prodajal oglasni prostor. Oglaševalcem, tudi tistim ki se pogosto poslužujejo oglaševanja v tiskani obliki smo želeli ponuditi nekaj več. Oglaševanje preko spleta, brez teritorialnih ovir in predvsem brez omejitev v nakladi. Nastal je spletni POSLOVNI OGLASNIK. Vaša predstavitev je sedaj na voljo zainteresiranim strankam 24 ur dan, vse dni v letu.

POSLOVNI OGLASNIK se od konkurence, razlikuje predvsem v načinu podajanja informacij. Brez omejitev pri opisu izdelka ali storitve, z željo da bi potencialni kupec pridobil čim več podatkov in se lažje odloči za nakup. Pri nas je uporabna informacija na prvem mestu!

Na voljo je orodje, s pomočjo katerega lahko celovito in sistematično predstavite svojo ponudbo ter tako izkoristite moč interneta kot medija. POSLOVNI OGLASNIK je most med ponudnikom in potrošnikom. Je mesto, kjer se srečata ponudba in povpraševanje.

Vabimo vas, da brezplačno predstavite svojo dejavnost, proizvod ali storitev. Za minimalne stroške pa vam je omogočena postavitev spletnega kataloga in obširna predstavitev vašega prodajnega programa.

www.poslovni-oglasnik.si

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna