Spoštovani, spletni naslov www.cobit.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodelovanje   |   Jeziki:  

Slovensko

Spletna trgovina

Zakaj izdelava spletne trgovine, ko je na trgu kar nekaj odprtokodnih spletnih trgovin? Odločitev je bila sprejeta zaradi povpraševanja po spletnih trgovinah, ki bi bile prilagojene specifičnim potrebam naših strank. COBITSHOP spletna trgovina je orodje, ki že v osnovi ponuja več kot konkurenčni izdelki. Zaradi modularne zasnove lahko raste skupaj z vašo dejavnostjo.

Najpogosteje so se pri naročnikih pojavili dvomi ali so njihove storitve, izdelki primerni za prodajo preko spleta in če bi zato bila izdelava spletne trgovine upravičena. Prav zato smo razvili spletni katalog, ki omogoča enostavno nadgradnjo v spletno trgovino, v kolikor bi to kasneje želeli. S spletnim katalogom v celoti predstavite vaše izdelke ali storitve. Čeprav ne vključuje nakupovalne košarice omogoča, da vaše stranke pošiljajo neposredno povpraševanje. Tudi s spletnim katalogom lahko povečate prodajo! Pri tem pa je zelo pomembno, da ni stroškov namestitve. Edini strošek, ki se pri tem pojavlja je zakup spletnega prostora za postavitev kataloga.

Pakete COBITSHOP spletne strgovine smo oblikovali na način, da imate že v osnovi uporabno in zmogljivo spletno trgovino. S povečevanjem obiska, strank in prometa pa si lahko omislite višji paket, ki ponuja dodatne nadgradnje kot so moduli namenjeni oglaševanju, spremljanju nakupov in nagrajevanju zvestobe kupcev. Več o paketih, vključno s cenami si lahko podrobno ogledate v opisu paketov.

Kot končni produkt COBITSHOP spletne trgovine je Cobitov CRM (Customer Relationship Management) modul, ki spremlja nakupovalne navade vaših strank. Na osnovi ugotovitev se avtomatično izvaja ciljno oglaševanje. Vaši nakupovalci bodo obveščeni o novostih, ki jih najbolj zanimajo. Za zelo konkurenčno ceno dobite CRM sistem, ki ga danes imajo le veliki spletni prodajalci.

www.cobitshop.si

Pomoč na daljavo


Kontaktni obrazec
Izdelava spletnih strani
Polja označena z * so obvezna